A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2008. december 8., hétfő

Hétfő reggeli eye candy-k

Hogy jól induljon a hét... :) Nem friss anyag egyik sem, de nem szeretném őket poszt nélkül hagyni.

Sokáig mosolyognom kellett, amikor Balage meg Dodeszh azt beszélték egy-egy okostelefon kapcsán, hogy milyen jól néz ki. Ha egy mobilba bele kell zsúfolni egy teljes QWERTY billentyüzetet, annak szerintem csak valami ormótlan és lapos forma lehet a vége, ami biztosan praktikus, na de hogy szép...?! Pár hete viszont láttam egy olyan okostelefont, aminek a formája még mindig palacsinta, de legalább a színekkel mertek variálni. Nyilván én a bordó-fekete kombóra kattantam rá, de készült belőle fekete-kék is.

Szóval, éljen a Nokia E63! Specifikációk a Nonstop MOBILon.

A másik eye candynél sem a telefon formája a lényeg. Még tavaly tervezett Hornall Anderson csomagolást Dwyne Wade kosárlabdázó tiszteletére kiadott telefonnak, egy korlátozott példányszámban legyártott T-Mobile Sidekick-nek. Egyrészt a háttérképet érdemes szemügyre venni:

Másrészt a hivatalos fotók közül ez mindentvivő:


További képek itt.

Nincsenek megjegyzések: