A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2008. december 2., kedd

A nagy pillanat - névváltás és társblogger

Hölgyeim és uraim, hadd mutassam be új társszerzőmet, Dosét.

Doséról azt kell tudni, hogy mindamellett, hogy ugyanolyan öve van, mint nekem, folyton mindenféle érdekes dizájn cuccokat mutogat nekem a neten (jó zenék mellett, de ez már nem ide tartozik), itt, a blogban és magánban is.

Beszélgettünk egy ideje erről a blogról, és támadt néhány remek ötletünk. Az első ezek közül az volt, hogy ő is elkezdjen nálam (nálunk) írni azokról a dolgokról, amiket ő (is) érdekesnek talál. Ezek néha nem is kütyük, sőt, nem is csajosak, viszont egész egyszerűen jó rájuk nézni. A második remek ötlet ugyanis az, hogy másféle tartalmat is vigyünk a blogba, és elmenjünk egy olyan irányba, amire egyelőre az "eye candy" kifejezés illik a legjobban. Én megmaradok a csajos dolgoknál, Dose pedig mindenféle látványos dizájn dolgokat fog mutogatni, legyen az használati tárgy, bútor vagy éppen egy ház. (Voltak ezen kívül is remek ötletek, ezekről majd később, ugyanis részeit képezik a titkos világuralmi terveinknek, ezért nem beszélhetünk róluk.)

Éppen ezért, mivel többet fogunk mutogatni, mint bigéknek való bigyókat, megérett az idő a névváltásra is, az új név a két vonal ötvözetét tükrözi. Legalábbis reméljük.

Fogadjátok Dosét szeretettel, és kommenteljetek bátran, hogyan jön be az új stílus és az új tartalom!

2 megjegyzés:

dose írta...

mégegyszer köszi a meghívást ;)

scullly írta...

még egyszer kösz, hogy jöttél, de ezt most már fejezzük be, mert szétültetlek! :)