A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. szeptember 24., hétfő

A Samsung az Armanival házasodik

Itt volt az ideje, hogy a Samsung is összeálljon egy divattervezővel. Ma befutott a hivatalos bejelentés az Armani telefonról. Akkora, mint egy hitelkártya, 10,5 milliméter vastag, és érintőképernyős. (Hm, láttunk már ilyesmit, ami egyszerű, fekete, érintőképernyős és egy divatcég logója van rajta, bár az valóban nagyobb volt.) A maestro külön tervezett hozzá egy tokot, speckó Armani bőrből. A 3 megapixeles kamera a felső sarokban van a telefon hátulján, ezzel fura lehet bemérni a képet, de biztos megszokható. Az ára 650 euró körül várható, és novemberben érkezik. (Bővebb infó a Nonstop MOBILon.)
Kíváncsi vagyok, mikor lesz belőle tesztkészülék. Remélem, még azelőtt, hogy rendbe jönnének a töredező körmeim :) Bántana, ha emiatt kéne lereszelni a nehezen megnövesztett karmokat. Az érintőképernyő ugyanis nem hosszúköröm-kompatibilis, legalábbis az a fajta, amelyik nem működik stylussal, csak ujjbeggyel.
A Samsung és az Armani egyébként nem óhajt itt megállni, több szórakoztató elektronikai terméket és készül közösen piacra dobni. Állítólag a következő egy LCD tévé lesz, ami nekem azért fura, mert a legtöbb trendi cuccot, ruhát, táskát és hasonlókat, amiket a divattervezők kreálnak, bárhová magával viheti az ember, ergó arra valók, hogy a környezete előtt felvágjon vele az ember. Egy Armani LCD tévét meg csak az lát, akit felvisz az ember a lakására is. Persze nem gondolom, hogy ettől ne lenne népszerű egy ilyen termék. És persze ez nekünk csak jó, alig várom a többi hírt!

Nincsenek megjegyzések: