A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. szeptember 23., vasárnap

Új Shine - kiforgatva az örökségből

Találtam egy képet az új Shine-ról.

Öööö. Nem szimpi az irány. A KE970 külsejében az volt az izgalmas, hogy elsőre nem is volt benne biztos az ember lánya, hogy telefont lát. Mert gombok nincsenek sehol, csak egy nagy tükörkijelző, meg egy kis vízszintes, kiálló valami (azaz a görgetőbillentyű). Itt meg ugye elhagyták a csúszka kialakítást és a görgetőgombot is. Nem mondom, a görgetőbillentyűvel néha meggyűlt a bajom. Életemben először a Shine-nal sikerült véletlenül oroszra állítani a nyelvet azért, mert nem mindig sikerül pontosan kattintani azzal a kis bigyóval. De akkor is, hozzá tartozik ehhez a mobilhoz. Mint ahogy az a jellegzetes 'Klang' is, amit szétcsúsztatáskor vagy összecsukáskor kiad a Shine. Az KELL. Remélem, legalább valahol elrejtették az újoncban is ezt a hangeffektet.
Oké-oké, ez se néz ki rosszul, de nekem sokkal jobban bejön az eredeti Shine az egyedisége miatt.

Technikai specifikációkról nem lehet sokat tudni: 9,9 milliméter vastag, 2 megapixeles kamera, és 1,77 colos, 176 x 220 képpontos kijelző, ami 260 ezer színt jelenít meg. Árról, megjelenésről és európai forgalmazásról sincs infó.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a 'Klang' hang nem teljesen új dolog.
Ez én SE W900i-m is tudja. Csak olyan hangot ad, mint amikor egy bicskát nyitsz ki.
Beeeeee! :P

scullly írta...

de nem, ez nem olyan, hanem _amolyan_! olyan jellegzetes. olyan shine-os!
Beeee! :P :)

Névtelen írta...

áhhá! pedig meg voltam győződve, hogy a postomat azzal kontrázod meg, hogy ezt már xy márka is jóval korábban megcsinálta, stb.
beeee! :P