A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. november 24., kedd

USB-s térdmelegítő

USB-s kézmelegítőkből egyre többet látok, mindenféle vicces vagy idióta formációban, Dose írt is az egyikről. Térdmelegítőből viszont ez az első, amivel találkozom. Mit mondjak, elég hülyén néz ki.


Nem csak USB-ről működik, tehát nem csak a gép előtt ülve lehet vele melengetni a fázós térdeket. Van hozzá két aksi, amit fel lehet tölteni, aztán a csizmaszárra lehet pakolni, és már lehet is menni a nagy zimába.

Biztos van az a hideg, amikor a melegség fontosabb lesz kinézetnél, bár ezt most nehezen tudom elképzelni. Ruha alatt, motoron esetleg jól jöhet. Végülis az ízületi gyulladás jellemző betegség a motorosok körében.


Na de akkor is... Mindamellett, hogy hülyén néz ki, egyébként is ellenérzéseim vannak a testre szerelhető elektromos kütyükkel, mint például a fogyasztó övvel is. Sose tudhatod, mi történik, ha zárlatos lesz.

Ráadásul arról sem találtam infót, hogy lehetne szabályozni a hőfokot. Mi hasznát tudod venni, ha esetleg kellemetlen forróságot csinál, és két perc alatt ropogósra süti a térdkalácsodat?

Miután ilyen jó alaposan lehúztam, elárulom, hogy a Brandónál lehet kapni 28 dollárért.

Nincsenek megjegyzések: