A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. november 17., kedd

Táska-lopás-gátló szék

Idegesít, ha egy szórakozóhelyen figyelnem kell a táskámra, nincs hova felakasztani, leesik a széktámláról, szóval macera, hogy táskával merek bemenni egy kocsmába. Mekkora ötlet, ha az ülőalkalmatosság dizánja olyan, hogy a szék is biztonságban elhelyezhető rajta!


Persze ez a megoldás sem tökéletes, ugyanis így nem tudják az úrilányok illedelmesen maguk alá húzni a lábukat. Az olyan nem-úrilányok pedig, mint például én is, ugyanúgy nem tudják hová tenni a táskájukat, ha történetesen hosszú pántos táskával indultak el otthonról a picike ridikül helyett.

De az ötlet mindenesetre dicséretes, az pedig pláne örömteli, hogy ez eredetileg egy koncepció volt, ami a Design Against Crime felhívásra készült, de most sorozatgyártásba került egy dán bútorgyár, a Dan-Form gondozásában.

Ha egyszer kocsmám lesz, tuti ilyen székekkel rakom tele. Addig viszont sajna az a sejtésem, nem nagyon fogok ilyesmivel találkozni budapesti szórakozóhelyeken.

2 megjegyzés:

teodora írta...

harisnyát is milyen jól kiszakíthatja

scullly írta...

tényleg, erre nem is gondoltam... de azért csak le lehet csiszolni a szélét rendesen...