A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. augusztus 14., kedd

A gyémántok a lány legjobb barátai

Hegyesszöget bezáró formákkal, drágakő-csiszolásra emlékeztető mintákkal és fénytöréssel játszottak a Nokia tervezői a Prism sorozat megalkotásakor. A végeredményre tekintve azt kell mondanom: jól tették. Jó ránézni, izgalmas a külső. Az már más kérdés, hogy mennyire kényelmes egy ilyen billentyűzet a mindennapi használatban.

A fotókon látható színek ne tévesszenek meg senkit, mindkét készüléknek változtatható a háttérvilágítása, ha jól értettem az infókat. De az azért jelenthet valamit, hogy az okosabbikat fotózták rózsaszínben :)

A felső képen látható Nokia 7900 Prism 3G-s, a belső memóriája pedig 1 GB, ára adók és kedvezmények nélkül 400 euró lesz.

A kistestvér, a Nokia 7500 Prism memóriájával kapcsolatban nem találtam adatot, de a csomagban adnak hozzá egy 512-es microSD kártyát, egyébként 210 euróba fog kerülni.

Mindkettőt két megapixeles kamerával szerelték fel, Series 40 3rd Edition fut rajtuk, és a harmadik negyedévben találkozhatunk velük szemtől szemben.

Ui: csak nekem jut eszembe, hogy Prism magyar fordítása a PR-izmus, vagy más is ilyen elvetemült? (Igen, tudom, az Év legrosszabb szóvicce 2. helyezés jár ezért és három óra legón térdeplés. :))

2 megjegyzés:

julcsa írta...

hát nem tudom, azért nekem az igazi gyémántok még mindig sokkal jobban tetszenek :)

scullly írta...

hm. gyémántos telefonnak ott van a Vertu vagy más luxusmobilok... nekem akkor már inkább a Prizmák, mint azok :)