A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. október 13., kedd

Randi-killer honlap

A lentebb leírt trükk biztosan működik a honlap nélkül is, az oldal max csak egy kicsit egyszerűsíti a folyamatot. (Vagy éppen bonyolítja.)



Valószínűleg sokakkal előfordult már - és nem csak lányokkal - hogy ott találták magukat egy dögunalmas vagy holtciki randevú kellős közepén egy tulajdonképpen egyáltalán nem kívánatos egyeddel, és nem tudtak lelépni. Ilyenkor jön az ősi (legalábbis a mobilokkal egykorú) trükk: értesíteni egy havert, aki valami kamu indokkal felhív, te pedig vészhelyzetre hivatkozva lelépsz. Hacsak el nem röhögöd az egészet. Persze akkor is lelépsz, csak akkor még inkább ciki.

Na, erre épít az escapemydate.com oldal is, csak ez Twittert használ kommunikációs csatornának. Annyi a teendő, hogy feliratkozol, megadod a Twitter accountodat, és kiválasztod a barátaidat, akik hajlandóak lennének megmenteni.

Aztán, ha eljön a szükség, csak egy privát üzenetet kell küldened Twitteren az @EscapeMyDate-nek, ami azonnal értesíti a kiválasztott barátokat, hogy szitu van. Most azt gondolhatnád: persze, de mi van, ha az összes szemét mázlista éppen egy baromi jó randin van, vagy valami más miatt nem tud telefonálni?! Nos, erre a szívásra az Escape My Date-nél is gondoltak, és öt percen belül mindenképpen befut a telefonodra egy automatikus hívás tőlük, tehát megúsztad.

Nos, nem is tudom. Poén ötletnek jó, de szerintem mégiscsak jobb a régi módszer: előre szólni valami havernak, hogy mindenképpen csörögjön rád este 8-kor, legfeljebb, ha mégis baromi jó a randi, azt mondod neki: nem, nem érsz rá neki segíteni, bármilyen szörnyűség is történt az aranyhörcsögével vagy a számítógépével vagy akármijével.

Egyébként meg, hogy egyeseknek mire van ötletük, energiájuk és tőkéjük!

Nincsenek megjegyzések: