A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2008. július 15., kedd

Tölti a sort*

Rég hagyott bennem ennyire semmilyen nyomot telefon, mint a Sony Ericsson Z770i. Volt, tette a dolgát, ahogy kell. Alig vettem észre, hogy ott volt, mint az a tisztábbszárazabbbiztonságosabb érzés.

Jójó, a külső nem átlag. Akit megfog a Sony Ericsson indusztriális dizájnja meg a szögletes, szigorú formák, annak lehet, hogy bejön, ahogy a nőies látvány érdekében a megszokott szögletességet lágyabb, kerekebb vonalakkal ötvözik, ez a billentyűzeten kígyózó csíkok mellett a lekerekített szélű külső kijelzőn köszön vissza. Tőlem ez személy szerint távol áll, bár elismerem, hogy nem mindennapi megoldás.

De innentől kezdve semmi egyéb különlegesség. Na jó, volt benne egy szimpatikus téma, halványbarna, épphogynem rózsaszínes háttéren sötétebb barna juharfalevelekkel, na az kellemes a szemnek. De ezen kívül tényleg semmi nem fogott meg benne.

Tette a dolgát korrektül, ahogy kell. Folyton az a mondat motoszkált a fejemben ezzel a telefonnal kapcsolatban, amit Balage anyukája mondott a hétköznapi pulóverekre, aztán Balage is alkalmazta valami középkategóriás mobilra: tölti a sort.


Oké, azt tegyük még hozzá, hogy netezésre szánt telefonról van szó, erre használtam is rendesen. Múkodott jól, panasz nulla.

Nnna, ennyit a szubjektívről, objektíve meg minden rendben volt, bővebben a tesztben, ami már kint is van. A leadért külön elnézést kérek, fáradt voltam.

*figyelitek, hogy hatalmas lelkierő árán, de megálltam, hogy nem vonok párhuzamot a sor és a sör töltése között?

Nincsenek megjegyzések: