A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2008. március 11., kedd

Mérlegek mértékkel fogyókúrázóknak

Rendkívül hasznos, mondhatni hiányótló koncepciókkal állt elő egy Alice Wang nevű tajvani dizájner.

"Asimov első törvénye" névre hallgat a mérlegekből álló trió. A robotika első törvénye ugyebár úgy szól, hogy a robotnak nem szabad kárt okoznia emberi lényben. Alice Wang szerint a mérlegek nem okoznak ugyan fizikai fájdalmat, ám a pszichológiai hatásuk egy csöppet káros ránk nézve. Ezért megkérdőjelezi, hogy szükséges-e az ilyen tárgyak létezése komplikált társasadalmunkban, ahol az emberek egyre sérülékenyebbek érzelmileg.

(Tök jó arc lehet a lány, egyszer szívesen söröznék vele :))

Kegyes hazugság

White lies névre hallgat az a mérleg, ami annál kevesebbet mutat, minél távolabb állunk rajta a kijelzőtől. Ha közelebb lépünk a mutatóhoz, közelebb lépünk az igazsághoz is.

Féligazság

A Half-truth mérleg kijelzője oldalt található, tehát meg kell kérnünk valakit, hogy olvassa le nekünk, mit mutat. Így a partnerünk döntheti el, hogy hazudjon-e nekünk, vagy sokkoljon az igazsággal. A tervező együtt élő pároknak ajánlja ezt a modellt.

Nyílt titok

Az Open-secrets névre hallgató koncepció sms-ben küldi el a mért testsúlyt a megadott telefonszámra. Ezt a mérleget az együttélés előtt álló pároknak javasolja a dizájner.

(Tényleg tök jó arc lehet a tervező :))

Forrás: Elit Alice (most bukkantam rá erre a blogra, profi dizájn nyalánkságok vannak benne. Ha lenne pontozótáblám, most felmutatnám, hogy nojnkommanojn.)

Nincsenek megjegyzések: