A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. október 9., kedd

Streamelek.. izé, Streamium-elek

Egy Streamium MP4 lejátszót kaptunk tesztelésre a Philipstől, és mivel pici, fekete és elegáns, én kaptam meg. Eddig szimpi. :) Ma álltam neki foglalkozni vele. Az érintőgombok nagyon bejönnek. Sokkal gyorsabban és könnyebben reagálnak, mint a telefonok érintőgombjai. A kijelzőjének nagyon szép a képe, de elég pici, nem hiszem, hogy ezen fogom nézni a Született feleségeket. Amúgy 4 gigás a cucc, és kisebb, mint az új iPod nano. Majd beszámolok az eredményekről a tesztben a novemberi MOBILban.

Egy dolgot már most kijelenthetek: a hozzá illő számítógépes szoftverek felinstallálása nem egyszerű móka. De nem adom fel :)

1 megjegyzés:

dose írta...

ranezesre nem lehet kisebb az uj nano-nal, mivel az kis tomzsi alaku, ez meg magas, nyulank :)
Viszont tenyleg nagyon szep ez a cucc.
Nekem eddig csak egy Streamium hifihez volt szerencsem, ami nagyon bejott.. wifirol lehetett netes radiokat hallgatni vele, meg hasonlo finomsagok..