A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. október 20., szombat

Önvédelmi éjjeliszekrény és hülye adat

Állítólag a londoniak ötven százaléka aggódik a biztonsága miatt, és ezért valamiféle önvédelmi eszközt tart az ágya közelében. Ezt nehéz elhinni, mindenesetre ez járt James McAdam fejében, amikor kitalálta az önvédelmi éjjeliszekrényt.


Első látásra egy sima kis asztalkának tűnik, ám pillanatok alatt szétkapható, és máris van egy baseballütőnk és egy pajzsunk.


Egyedül élő, parázós, ám küzdősportban némileg jártas lányoknak ajánlott. Tipp: ha az éppen olvasott könyvet az éjjeliszekrényeden szoktad tárolni, célszerű ezentúl csak puha fedelű, vékony könyveket választani. Nehogy azzal szívasd meg magad, hogy támad a betörő, te villámgyorsan felkapod az önvédelmi eszközöket, az Asimov összes második kötete meg a lábfejeden landol, és oda a helyzeti előny.

Nincsenek megjegyzések: