A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. november 30., péntek

Toshiba divatbemutató

Az őszi-téli kollekciójának bemutatójára hívott minket a Toshiba nemrég. Új gépeket nem nagyon láttunk a szupervékony R500-on kívül, de a fókusz egyébként is a „trendi” kiegészítőkön volt. Mutogattak táskákat, főként hátizsákokat, de semmi olyan nem volt köztük, ami megmozgatta volna a fantáziámat. (Megkaptam a céges notebook-omat*, és szeretnék majd beszerezni valami dögös, csajos táskát hozzá. Pár éve sikeresen lejöttem a táskafüggésről, de ez most ugye KELL.)

Amiből a legtöbbet villantottak, azok a notebook-ra ragasztható skinek. Tetszik az ötlet, feldobja a gépet jól. A választékból nekem a fekete-fehér tetszett a legjobban. Ez van annyira diszkrét, hogy bárhol elő merném szedni, de van annyira extravagáns, hogy különlegesnek érezzem magam vele.


Kiemelést érdemel még a piros-fehér combo. Amint ránéztem, a lányoknak szóló karácsonyi ajándéktippes összeállítás ugrott be a legutóbbi számunkból. Nyilván ott nem virágok és szívek a fő motívum, hanem karácsonyfadíszek (nagyon ütős dizájn lett egyébként, eddig mindenki csak dicsérte, akinek mutattam).


A skinek ára egyébként 6 és 10 ezer forint között mozog. Egyelőre csak külföldről lehet megrendelni bankkártyával innen, de a Toshiba jövőre bevezet egy kuponos megoldást, amit az ő boltjaikban lehet majd beszerezni, és be lehet váltani a honlapon. Nem csak az ő kínálatukból lehet válogatni, saját képet is fel lehet tölteni.

*ha valaki egy egyedileg dizájnolt notebook skinnel szeretne meglepni, szóljon, és megadom a paramétereket ;) mivel elvileg bármikor le lehet szedni a gépről nyom nélkül, azt hiszem, nyugodtan tehetek rá ilyesmit…

1 megjegyzés:

dose írta...

ennek a piros gepnek a billentyuzete kinosan emlekeztet a powerbook/mb pro dizajnra.. Lehet, hogy ugyanaz a beszallito? :)

A piros mintaja is tetszik, de a szelein ez a koptatott rohadas effekt nem jon be. Olyan, mint ha nem direkt lenne. + a fekete toshiba logo is eleg otromban nez ki rajta. Lenne meg mit tanulniuk Steve-tol :D