A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2008. június 23., hétfő

Fény derült Madonna titkára*

Nemrég volt szerencsém néhány napot eltölteni egy LG KF750 Secret társaságában. (Tesztet is írtam róla a Nonstop Mobilra, itt olvasható.) Álmatlan éjszakákat és heves térdremegést nem okozott, pedig nagyon tetszett. Olyan ismerősnek tűnt az egész, több elem köszönt vissza korábbi eye candy LG telefonokból. Csúszkás, mint a Shine; fekete és ezüst színkombó, mint a Pradánál; és touchpades vezérlés, mint a Chocolate-nál vagy a KF600-nál. Ráadásként 5 megapixeles kamera és HSDPA, mint a Viewty-nál.


Vannak tehát ismerős vonások, és ráadásként mutatott pár új apróságot is. Ezek közül a mozgásérzékelő szórakoztatott el a leginkább. Alacsony ingerküszöbre vall, de le tud kötni pár percre, hogy forgatom a telefon és vele fordul a kép is. És szintén eltöltöttem némi időt a labirintusos játékkal, ahol egy golyót kell egy útvesztő egyik pontjáról a másikra eljuttatni a készülék döntögetésével.

Sokat most nincs kedvem írni róla, mert mindent elmeséltem a tesztben, inkább olyat írok, amit abba már nem mertem beleírni. Arra jöttem rá, hogy Madonna majd' tizenöt éve egy olyan pasival járt, akinek ilyen telefonja volt. Ő pedig minden bizonnyal egy Samsung U900-at használt akkoriban. Különben miért énekelte volna, hogy "My baby's got a Secret"? Meg hogy "You've found the way to touch my Soul"?


*elutasítok minden olyan vádat, hogy eszembejutott volna az a fél éves szánalom poén, hogy "Nincs is neki titkára."

2 megjegyzés:

Kalamajka írta...

Tetszik :-)
Nagyon jó!
Jó éjt, szép álmokat!
(én most állok neki firkálni)

Kalamajka

Unknown írta...

Samsung U900 Soul is a phone that was one of the most popular slide model in the ranks of South Korean products this vendor. Samsung U900 Soul comes with a main screen of this size has a 2.2 inch 16 million color depth with QVGA resolution. more Samsung U900 Soul