A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. október 20., szombat

Önvédelmi éjjeliszekrény és hülye adat

Állítólag a londoniak ötven százaléka aggódik a biztonsága miatt, és ezért valamiféle önvédelmi eszközt tart az ágya közelében. Ezt nehéz elhinni, mindenesetre ez járt James McAdam fejében, amikor kitalálta az önvédelmi éjjeliszekrényt.


Első látásra egy sima kis asztalkának tűnik, ám pillanatok alatt szétkapható, és máris van egy baseballütőnk és egy pajzsunk.


Egyedül élő, parázós, ám küzdősportban némileg jártas lányoknak ajánlott. Tipp: ha az éppen olvasott könyvet az éjjeliszekrényeden szoktad tárolni, célszerű ezentúl csak puha fedelű, vékony könyveket választani. Nehogy azzal szívasd meg magad, hogy támad a betörő, te villámgyorsan felkapod az önvédelmi eszközöket, az Asimov összes második kötete meg a lábfejeden landol, és oda a helyzeti előny.

2007. október 17., szerda

Di end ov ö vjútiful frencsip*

Teszteltem az LG KU990 Viewty-t. Annak idején totál rá voltam kattanva a Pradára, nagyon bejött a dizájn meg az érintőképernyő is. Úgy voltam vele, hogy ha lenne belőle 3G-s, akkor tutira KELLene. Ezért aztán a srácok egyből nekem osztották le a Viewty tesztkészüléket, merthogy nagyon hasonlít a Pradára, csak éppen HSDPA-s is pluszban, meg van benne egy öt megapixeles kamera. Elsőre nagyon megörültem neki, tényleg fullos a teló funkciókban (a teszt már kint is van róla a Nonstop MOBILon).

De arra jutottam, hogy ez mégsem 'KELL' kategória. Pont azt sikerült kivenni a dizájnból, ami a Pradában tetszett. (Nem, nem a feliratra gondolok :)) A Viewty hátulról és oldalról is inkább fényképezőgépre hajaz, ami tök menő, de nekem pont az egyszerűség jött be a Pradában. Plusz ennek még az alsó szélét is lekerekítették, ez sem szimpi annyira.

Szóval még várom az igazit. :)

*"Az év legrosszabb szóvicce"-versenyre felterjesztett cím

2007. október 9., kedd

Streamelek.. izé, Streamium-elek

Egy Streamium MP4 lejátszót kaptunk tesztelésre a Philipstől, és mivel pici, fekete és elegáns, én kaptam meg. Eddig szimpi. :) Ma álltam neki foglalkozni vele. Az érintőgombok nagyon bejönnek. Sokkal gyorsabban és könnyebben reagálnak, mint a telefonok érintőgombjai. A kijelzőjének nagyon szép a képe, de elég pici, nem hiszem, hogy ezen fogom nézni a Született feleségeket. Amúgy 4 gigás a cucc, és kisebb, mint az új iPod nano. Majd beszámolok az eredményekről a tesztben a novemberi MOBILban.

Egy dolgot már most kijelenthetek: a hozzá illő számítógépes szoftverek felinstallálása nem egyszerű móka. De nem adom fel :)

2007. október 8., hétfő

Slash is Hello Kitty gitárral nyomja

A Hello Kitty gitárt a Fender követte el, ezzel nem mondok újat. Viszont nemrég egy fotós oldalon a következő képre bukkant Miki haverom:


Sajna nem sikerült kideríteni, mégis mit, miért és hogyan. De üt, az biztos :)

2007. október 4., csütörtök

Lánykérés LCD-vel az ékszerdobozban

Miket ki nem találnak, komolyan! Létezik olyan ékszerdoboz, aminek a belső hátlapjára egy LCD kijelzőt tettek, magába a dobozba pedig USB csatlakozót építettek. Arról nem szól a fáma, pontosan mekkora a memóriája, de elvileg egyórányi videót vagy 500 képet lehet rátölteni. A lejátszás azonnal elindul, amint kinyitják a dobozt.

Mókás lehet egy kézkérés egy ilyen cuccal. Srác letérdel, elrebegi a szavakat, majd kinyitja a dobozt és elindul a slideshow a best of képekkel vagy videóval. Hát nem édes? :) (Mekkora ciki, ha pont lefagy, vagy véletlenül rossz képeket tölt rá a vőlegény jelölt! :))

Hozzájutni a gyártónál lehet, az Euricasa-nál. 200 dollár alapjáraton, de 50 dollár felárért arany vagy platina verzióhoz is hozzá lehet jutni.

Ui: Egyelőre idén karácsonyra azért még nem kérem, csak úgy megírtam. :)